Våra tjänster


Ta bort städning som stressmoment

När man driver ett företag så har man minst sagt en hel del att göra, planera, organisera och verkställa. Saker som städning av företagslokalerna ska inte vara en av dessa saker och för att man ska slippa ha städningen som stressmoment så måste man ha tillgång till en engagerad städfirma.

Vi på Städlycka erbjuder inte bara tjänster som hemstädning, storstädning och flyttstädning åt privatpersoner, utan i kanske ännu högre grad åt företag. Vi kommer och städar era lokaler – stora som små – så ofta eller sällan som ni anser att det behövs och det är ni som avgör vilka städtjänster som ska inkluderas. Varje företag är unikt och behoven ser olika ut. Städlycka är en flexibel, kompetent och anpassningsbar städfirma.

Privat och offentlig sektor

Städlycka erbjuder sina städtjänster åt alla företag, stora som små och inom både privat och offentlig sektor. Vi städar gärna instanser som skolor, sjukhus och socialkontor likväl som industrilokaler, lager och vanliga kontor.
En viktig sak när man erbjuder tjänster som företagsstädning i Lund i dag är att man är flexibel. Vi städar era hem och lokaler på de tider som fungerar för er, oavsett om de ligger utanför ordinarie arbetstid eller ej. Vi ansvarar för att ha med oss de redskap och produkter som behöv för att genomföra effektiv städning – ni behöver inte tänka på någonting alls!

Vi lägger upp ett städschema tillsammans och ni har sedan alltid möjlighet att ändra detta – vi arbetar för att underlätta för er och vi vill att ni ska känna er hundra procent nöjda med våra tjänster.

Välkommen till Städlycka!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Städlycka AB

Sunnanväg 2J
222 26 Lund

Tel: 0735-73 27 21, 0735-73 26 92
E-post: info@stadlycka.se

 

Vi lämnar garanti

© 2023 Storstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.