Om oss


Vi älskar att städa

När man får arbeta med något man tycker är roligt så har man en mycket bra utgångspunkt för ett lyckligt liv. Vi hoppas att du som läser denna text själv har ett arbete du trivs med, gärna så pass mycket att du väljer att lägga mycket av din energi där. Energin som är kvar efter arbetsdagen hoppas vi att du använder till saker du trivs med, som gör dig lycklig – familjetid, hobbies, avkoppling, socialt liv… Om du inte älskar att städa så rekommenderar vi att du anlitar oss för storstädning och annan städning, så att din tid används optimalt.

Vi som arbetar på Städlycka älskar vårt arbete. Vi är experter på städning, allt från storstädning till flyttstädning, företagsstädning och vanlig städning. Att rengöra utrymmen, förvandla dem från röriga och smutsiga till organiserade och rena är som terapi för själen. Samtidigt gör vi folk glada och vi får möjlighet att lära känna nya människor och nya miljöer – det är ett arbete man utvecklas mycket i!

Vi vill underlätta människors vardag

Städlycka utgörs av ett dynamiskt team städare, alla med samma företagsvision och framåtanda. Vi vill underlätta vardagen för människor! Vi tar oss an nya städuppdrag med stor aptit och använder oss av effektiva metoder och produkter. Vi vill göra skillnad utan att någonsin vara i vägen. Vi har god sammanhållning och härlig stämning och vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap.

Flexibilitet

Vi är flexibla när det gäller allt från upplägg till tider ställer mycket höga krav på de tjänster vi erbjuder. Med vår nöjd-kundgaranti kan du vila tryggt i att vi alltid ser till att du är nöjd med vad vår städning.

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Städlycka AB

Sunnanväg 2J
222 26 Lund

Tel: 0735-73 27 21, 0735-73 26 92
E-post: info@stadlycka.se

 

Vi lämnar garanti

© 2023 Storstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.